MENY menu

Vi söker en marknadsutvecklare

Vill du jobba med engagerade lantbrukare? Då kan ett jobb hos oss vara något för dig. Vi arbetar bland annat med företagsutveckling inom ekologisk produktion och i det arbetet söker vi nu en person. Arbetet som marknadsutvecklare hos oss innebär att analysera statistik, sammanställa fakta som underlag för prisförhandlingar, utveckla och förstärka marknadskanaler för produkter från ekologiska lantbrukare, arrangera möten på olika platser i landet samt skapa effektiva samarbetenmed andra organisationer och företag.

Vi söker dig som är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och gillar att arbeta med stort eget ansvar. Du skall ha dokumenterat god förmåga att uttrycka dig i text i olika format och till olika målgrupper. Du har goda kunskaper och erfarenheter av arbete med företagsekonomi och mervärdeskommunikation.
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av analysarbete, förhandlingar och företagsutveckling.

Vi, Ekologiska Lantbrukarna, är en nationell intresseorganisation för ekologiska lantbrukare i Sverige. Vi arbetar med att utveckla ekologisk produktion och förtroendet för ekologiska produkter. Det innebär arbete med marknad, kommunikation, jordbrukspolitik, forskning och utbildning.

Ekologiska Lantbrukarna genomgår för närvarande en organisationsförändring. Vi söker dig som är nytänkande och intresserad av att tillsammans med engagerade företagare utveckla företag och marknaden för mat med mervärden.

Arbetet ingår i externt finansierade projekt.
Arbetsplats/ Stockholm eller annan plats enligt överenskommelse
Omfattning/ Heltid från december 2012 och ca 1,5 år framåt.
Ansökan/ Din ansökan skickar du senast den 15 oktober till maria.dirke@ekolantbruk.se. Märk din ansökan ”Marknadsutvecklare”.

Kontakt/ Maria Dirke, verksamhetsledare, maria.dirke@ekolantbruk.se, 0155-21 74 79 el 0709-999 160

Se annonsen som pdf

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.