X

Välkommen till digitala Ekodagarna 2021 17-18 mars!

Två fullspäckade dagar för ekobönder - av ekobönder. I år blir Ekodagarna annorlunda, men förhoppningsvis lika inspirerande och intressant!


2021 års Ekodagar är framförallt ett digitalt evenemang där lantbrukare från hela landet enkelt kan delta utan att behöva resa. Ekodagarna blir inte den fest och fysiska samling som vi har vant oss vid under många år. Men frågorna som behöver ventileras är inte färre än vanligt, snarare fler. I år är temat relationen till kunden som hela tiden utvecklas med nya sätt att kommunicera och sälja, både i den lilla skalan direkt mellan bonde och konsument, men också inom handeln och industrin. Hur påverkar det förutsättningarna för oss som ekolantbrukare? Det ska vi utforska tillsammans under Ekodagarna 2021!

Onsdagen är som vanligt ”temadagen”, där vi lyssnar på intressanta föredrag och deltar i diskussioner. På samma sätt är torsdagen vikt för föreningens stämma. Där kommer vi bland annat diskutera en framtidsvision för ekolantbruket och gå igenom de motioner som kommit in. Distrikten väljer ombud som röstar på stämman, men alla medlemmar är välkomna att delta och bidra med sina åsikter.

När: 17-18 mars, 2021
Var: Digitalt!
Kostnad: 450 kr för temadagen (17/3) för medlemmar i Ekologiska Lantbrukarna och 650 kr för icke-medlemmar. Stämman (18/3) är gratis att delta i. Du faktureras för avgiften.
Program: Klicka här för att se hela programmet för Ekodagarna 2021!
Anmälan: Deadline har varit, men maila Ida Lind på kontaktuppgifterna nedan om du vill delta.

Stämman 2021:
SE STÄMMOHANDLINGAR HÄR (WEBBVERSION)
SE STÄMMOHANDLINGARNA HÄR (FÖR UTSKRIFT)

Har du några frågor om Ekodagarna 2021 eller vill du ha hjälp med anmälan?
Kontakta projektledare Ida Lind på Ida Lind eller 072-30 98 395