MENY menu

Träffa oss på Lilla Slätte Ekodag

Tisdagen den 17 juni är det dags för Lilla Slätte Ekodag 2014. Att den kallas för "lilla" är för att man gör dagen i lite mindre format än andra år. Hädanefter kommer Stora och Lilla Slätte Ekodag turas om vartannat år.

Vad är då Lilla Slätte Ekodag? Jo det är en dag då man bjuder in bönder till en mer kunskapsbaserad dag med ett max antal deltagare. Själva tanken är att att ekolantbrukare ska kunna få experternas bästa kunskaper och få en chans att skaffa riktigt bra komptens inom ett specifikt område.

Vartannat år kommer man att jobba utifrån ett tema. I år kommer temat för Slätte Ekodag vara "Hur maximerar man nettot i sin ekoodling?"

Ekologiska Lantbrukarna kommer att finnas på plats på Lilla Slätte Ekodag. Dels kommer vi att hålla ett seminarium om affärsmöjligheterna med eko och gapet mellan utbud och efterfrågan av eko i Sverige. Dessutom kommer vi att ha en monter med Proteintipset där vi kan berätta om möjligheterna med att göra foderaffärer och hur man lätt kan öka mellangårdshandeln.

Anmäl dig till Lilla Slätte Ekodag och se programmet här

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.