X

Sommarjobba med Ekologiska Lantbrukarna

4 juni 2020
Om Ekologiska Lantbrukarna
Ekologiska Lantbrukarna är de svenska ekoböndernas samlande kraft. Vi driver utvecklingen för framtidens lantbruk, livskraftig matproduktion och en frisk natur. Vi arbetar för att politik, regler och marknad ska vara utformade så att våra medlemmar – de svenska ekobönderna – ges de bästa möjligheterna att utveckla lönsamma och hållbara företag. Ekologiska Lantbrukarna är en liten organisation som har höga ambitioner, korta beslutsvägar och ett växande medlemsantal.

Arbetsuppgifter
Som sommarvärvare kommer du ringa runt till ekologiska lantbrukare i hela landet, med målet att värva dem som medlemmar till föreningen.

Du kommer först få en introduktionsutbildning där du får lära dig om föreningen och argument för varför man ska bli medlem. Du kommer sedan ringa självständigt till lantbrukare och varje vecka lämna en kort rapport till kansliet om hur ditt arbete har gått. Du förväntas arbeta 8h i veckan och du väljer själv när du ringer, men förslagsvis delar du upp dina timmar i två pass. Vi kommer ge dig listor med telefonnummer, argument och tips för att lyckas! Ni kommer vara två värvare som ringer och vi uppmuntrar er att dela erfarenheter med varandra och peppa varandra.

Vem vi söker
Det är viktigt att du är glad, utåtriktad och nyfiken på lantbrukarnas situation. Du behöver ha grundläggande kunskaper om lantbruk och vi ser gärna att du arbetat på gård eller läser en lantbruksutbildning. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av försäljning.

Detaljer
Allt arbete sker på distans. Introduktionsutbildningen kommer ske onsdagen 17/6, vi bestämmer tid tillsammans. Du kommer arbeta 8 timmar i veckan i 6 veckor. Om du gör ett bra jobb finns det möjlighet till förlängning och extrajobb under hösten! Din lön är 140 kronor i timmen.

Du behöver ha tillgång till en egen telefon och en dator med internetuppkoppling, vi står för ersättning för telefonkostnader.

Du ansöker genom att fylla i formuläret och bifoga ditt CV!

Klicka här för att komma till ansökningsformuläret

Kontakta Ida Lind, projekt- och kommunikationsstrateg och du har några frågor:
Ida Lind, 072-3098395

Fler nyheter