MENY menu

Prisinsamligen för spannmål är igång!

Odlar du tröskade eko-grödor? Då är vi är nyfikna på din försäljning av tröskade ekologiska grödor under perioden november 2022 till februari 2023.

Nu samlar vi på Ekologiska Lantbrukarna in priser på ekologiska tröskade grödor. OBS! Vi samlar endast in priser från affärer som gjorts på torkad vara efter skörd. Ditt svar kommer att hanteras konfidentiellt och sammanställas till genomsnittliga priser samt högsta och lägsta notering. Resultatet kommer att skickas ut i Ekologiska Lantbrukarnas Marknadsnytt, lyftas i vårt nyhetsbrev samt presenteras och analyseras i tidningen Ekologiskt lantbruk.

Prisinsamlingen är en del av projektet “Ekobondens priser” och vårt mål är att ge en generell prisbild av marknaden och att våra medlemmar ska ha nytta av insamlad prisdata i samband med prissättning. Prisinsamlingen pågår t.o.m. den 3/3 och resultatet kommer i slutet på mars.

Ditt bidrag är viktigt för oss, desto fler som rapporterar desto bättre blir vårt underlag. Fyll i formuläret här för att rapportera in dina priser här:

Fyll i formuläret

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.