X

Nu rekryterar vi projektledare!

16 oktober 2018
Jobba på Ekologiska Lantbrukarnas riksorganisation!

Vi söker en projektledare för att driva projekt med syfte att stärka det ekologiska lantbruket i Sverige. Du kommer i huvudsak att ansvara för att bygga upp en löpande marknadsbevakning, med prisstatistik, marknadsanalyser och marknadsinformation och göra den lättillgänglig för befintliga och eventuella blivande ekobönder. Det här är en starkt efterfrågad information som kan göra stor skillnad för det svenska ekolantbruket och området är strategiskt viktigt för Ekologiska Lantbrukarna som organisation.

Du kommer jobba med att bygga upp samarbeten mellan lantbrukare och branschgrupper för att stärka deras position på marknaden. Som projektledare inom marknadsutveckling håller du också ihop trådarna mellan projektet och föreningens övriga löpande marknadsarbete såväl som föreningens övriga verksamhet.

Du jobbar i team med konsulter, kommunikatörer och verksamhetsledare och kommer även vara en viktig del av föreningens strategiska utveckling. Helst ska du ha Stockholm som bas.

Vi söker dig som har goda kunskaper i hur marknaden fungerar för lantbruksföretagare och har erfarenhet av att självständigt driva projekt. Ett måste är att du är en social person som är flexibel, gillar att knyta nya kontakter och samarbeta med andra aktörer och organisationer. Kunskaper i ekologiskt lantbruk och ekonomi är starkt meriterande.

Tjänsten är på heltid, med tillträde så snart som möjligt/efter överenskommelse. Projektanställning på två år med goda möjligheter till fortsättning i tillsvidareanställning efter projektets slut.

Intervjuer och urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 12 november.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till Niels Andresen

Fler nyheter