MENY menu

Lilla Slätte Ekodag - en kunskapsdag

Den 17 juni blir datumet för Lilla Slätte Ekodag på Slätte Gård i Töreboda. Slätte Ekodag genomförs för fjärde året i rad och nu har Therese och Emil Olsson beslutat sig för en ny strategi till den mycket populära och uppskattade dagen. Vart annat år kommer man att genomföra Stora Slätte Ekodag och vart annat år Lilla Slätte Ekodag.

Lilla Slätte Ekodag blir mer av en kunskapsdag där maskindemonstrationerna mässan uteblir. Dagen ska i stället vara en dag för fokus på kunskapsutbyte spannmålsodlare emellan med föredrag och fältvandringar. Temat för dagen blir hur man maximerar nettot i sin ekologiska spannmålsodling. Olika odlingsstrategier kommer att presenteras av ekospannmålsodlare. Föranmälan för deltagande krävs, se www.ekovax.se

- Det blir en dag för att träffas och prata nya lösningar, göra affärer och hitta nya samarbeten och affärsmöjligheter mellan oss inom ekonäringen och över gränserna. En ”hemma-på-gården-mässa” med ett brett innehåll i en enkel inramning utan krusiduller, säger Emil Olsson.

Nyheten är hämtad från Ekoweb.nu

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.