menu

Gör din röst hörd om GMO i foder

Just nu är debatten het kring frågan om att släppa kravet på gmo-frihet i foder. Det finns flera aktörer som vill släppa på kravet och tillåta gmo.

Det är jätteviktigt att lantbrukare framför sina åsikter i detta skede - det finns all möjlighet att påverka ett beslut! Det är nu det gäller.

Inte minst inom LRF är diskussionen het just nu. Tycker du att det är viktigt för det svenska jordbruket (inte enbart för det ekologiska) att hålla kvar gmo-friheten i foder? Om du är medlem i LRF kan det vara en god idé att kontakta förtroendevalda eller tjänstemän i din LRF-region och framför varför du tycker att gmo inte bör tillåtas i foder!

[http://ekolantbruk.se/nyheter/fragan-om-att-
tillata-gmo-soja-har-blossat-upp-igen Läs mer här för stöd i argumenten]

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
Warfvinges väg 38
112 51 STOCKHOLM

Ekologiska Lantbrukarna grundades 1985 av lantbrukare, för lantbrukare. Vi arbetar för att politik, regler och marknad ska vara utformade så att svenska ekobönder ges de bästa möjligheterna att utveckla lönsamma och hållbara företag. Läs mer om vår organisation här!