MENY menu

Fortbildningsdagar med IFOAM EU Group på Irland

Mellan den 23-25 april anordnar IFOAM EU Group fortbildningsdagar på Irland på temat hållbar landsbygdsutveckling. Ekologiska Lantbrukarna är medlemmar i IFOAM EU Farmers Group och ordförande Carl-Erik Ehrenkrona och styrelseledamot Anders Lunneryd är på plats på Irland för att delta.

I programmet ingår en exkursion till två ekologiska gårdar, ett offentligt seminarium om CAP och innovationspolitikdebatt på EU-nivå samt ett internt strategimöte och workshop som kommer att fokusera på genomförandet av nya program för landsbygdsutveckling på nationell och regional nivå.

- Det är spännande med alla kunniga deltagare. Idag har vi varit på studiebesök på två ekogårdar. Den ena var Ballard Organic Farm som producerar spannmål och kött. De säljer sina grötflingor i New York på Dean and Deluca. Den andra gården var Coolanowle Farm, en ekologisk mjölkgård med bed and breakfast, hälsar Carl-Erik Ehrenkrona från Irlandsresan.

Översikt av fortbildningsdagarna:
23 April: Exkursion
24 April: Offentligt seminarium om landsbygdsutveckling och innovation, följt av intern utbildning och utbyte av program för landsbygdsutveckling
25 April: Diskussion och val av styrgrupp

Läs mer och se hela programmet här

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.