MENY menu

Ett samtal om priset på ekomaten

Organic Sweden & Paradiset bjuder in till Speakers Corner – ett samtal om priset på ekomaten, torsdagen den 10 december kl 16.30-17.30.

Priset på ekomaten är en aktuell och angelägen fråga som många vänder och vrider på just nu. Samtalet inleds med några olika perspektiv från livsmedelskedjan representerade av:

- Louise König, Coop
- Elin Rydström, Ekologiska Lantbrukarna
- Lisa Trolle, Saltå Kvarn
- Johannes Cullberg, Paradiset

Efter samtalet inbjuds deltagare i en konstruktiv diskussion om vad som kan förbättras och förändras för att den ekoboom vi ser på marknaden ska komma alla aktörer till del – inte minst de svenska ekologiska lantbrukarna.

– Försäljningen av ekologiska livsmedel går som tåget. Trots det ställer inte det svenska lantbruket om i samma takt och det råder brist på ekologiska råvaror och produkter. Lönsamhet är den enskilt viktigaste faktorn för omställning till ekologiskt lantbruk och därför vill vi rikta ljuset på prisfrågan, säger Charlotte Bladh André, ordförande för Organic Sweden.

Plats: Paradiset, Brännkyrkagatan 62, Stockholm

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.