menu

Enkät om utveckling av svenskt ekolantbruk

Idag ökar förväntningarna från samhället på ökad hållbarhet i hela det svenska lantbruket, vilket är enormt positivt. För att ekolantbruket ska fortsätta vara en motor för ännu mer hållbar mat, som konsumenter vill betala för och för att bonden ska få lönsamhet att producera, behöver vi nu satsa framåt och se strategiskt på vad vi vill med vår ekologiska och KRAV-märkta produktion.

Därför bjuder vi dig som ekobonde eller aktiv på andra sätt i ekobranschen att bidra med din syn på vad som är viktigast att jobba vidare med, för att på cirka 10 års sikt vara på väg mot ett än mer livskraftigt ekologiskt lantbruk - ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbart.

Gå till enkäten (tar ca 5 minuter och du svarar helt anonymt!), vi behöver ditt svar senast den 29/11.

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
Warfvinges väg 38
112 51 STOCKHOLM

Ekologiska Lantbrukarna grundades 1985 av lantbrukare, för lantbrukare. Vi arbetar för att politik, regler och marknad ska vara utformade så att svenska ekobönder ges de bästa möjligheterna att utveckla lönsamma och hållbara företag. Läs mer om vår organisation här!