Ekoweb utser Årets Ekoföretag

21 december 2011
Ekoweb inleder 2012 med att storsatsa på att kombinera sitt årliga marknadsseminarium med en Ekogala, tillsammans med Lantmännen och Grand Hotel. Evenemanget kommer att hållas den 26 januari på Grand Hotel i Stockholm.
-Vi vill lyfta fram några av de mest drivna personerna och företagen inom ekobranschen och svenskt jordbruk och skapa mer publicitet runt ekologisk produktion, det gynnar de svenska ekoproducenterna, säger Cecilia Ryegård.

På galan kommer bl a "Årets Ekoföretag" att utses. De nominerade är: Arla Foods, Emil Olsson AB och Gothia Redskap.

- Vi har valt ut dessa tre, som vi tycker var och en står för extraordinära insatser på sina respektive områden. De är samtliga föregångare, innovatörer och goda förebilder, något som varit viktigt för oss på SMA Mineral att lyfta fram i det här priset och något som vi vill hjälpa till att belysa i hela ekobranschen. Som ett innovativt företag inser SMA Mineral vikten av att motivera och stötta för att driva utvecklingen inom våra kundsegment, säger Anders Andersson som är delaktig i juryarbetet från SMA Mineral och är ansvarig för företagets försäljning av jordbrukskalk.

Du som är intresserad av att delta på marknadsseminariet och galan kan läsa mer och anmäla dig här

Fler nyheter