MENY menu

Ekorådgivare utsedd till seniorkonsult

I syfte att lyfta fram duktiga, erfarna och framgångsrika rådgivare inom olika områden utser Hushållningssällskapet seniorkonsulter.
– För oss är det en kvalitetsstämpel och ett sätt att lyfta fram rådgivare med spetskompetens och stor erfarenhet. De får möjlighet att vara lite mentor för andra, och ta ett extra ansvar i rådgivarrollen.
Det är rådgivning när den är som bäst, säger Jesper Broberg, förbundsdirektör på Hushållningssällskapens förbund.

Seniorkonsulterna utses gemensamt av samtliga VD:ar inom Hushållningssällskapet.
Tidigare har Nils Yngveson, Margareta Frost-Johansson, Ingemar Nilsson, Ann-Charlotte Wallenhammar, Stefan Gustavsson, Hans Augustinsson och Torsten Thuresson utsetts och i förra veckan blev Per Ståhl den åttonde i skaran.
Per Ståhl, som arbetar som växtodlingsrådgivare inom ekologisk odling i Linköping, fick diplom och gåva vid Hushållningssällskapens Framtidsdagar i Karlstad 24 september.

Motivering för Per löd:
"En mycket uppskattad och efterfrågad rådgivare och kollega, konverterad från konventionell växtodlingsrådgivning till ekologisk. Med sin låga framtoning framhäver han osjälviskt kunskap på ett övertygande sätt och blir ytterst sällan ifrågasatt. Som företrädare för svensk växtodling är han en stolthet för Hushållningssällskapen."

– Det är hedrande att få bli seniorkonsult och gör att man ännu mer månar om att verka i ett större sammanhang, med att föra den ekologiska odlingen framåt och bidra i olika utvecklingsprojekt, säger Per Ståhl som i januari även blev utsedd till årets ekorådgivare.

Texten är hämtad från Hushållningssällskapets pressmeddelande

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.