MENY menu

Ekologiska Lantbrukarnas marknadsexpert kan bli "Årets Rådgivare"

Ekologiska Lantbrukarnas marknadsexpert Dirk van der Krogt är nominerad till "Årets Rådgivare" av Ekoweb. Den 26 januari koras vinnaren.

Fjärilspriset delas ut under Ekowebs Ekogala på Grand Hotel i Stockholm i tre kategorier: "Årets Rådgivare", "Årets Ekoföretag" och "Årets Mylla till Hylla"-pris.

Kriterierna för att bli "Årets rådgivare" lyder:
"Till en person som på ett initiativrikt sätt genom sin rådgivande roll bidragit till att öka lönsamheten och effektiviteten inom svenskt ekologiskt jordbruk"

– Behovet av ekologisk spannmål ökar både till foder och till livsmedelsindustrin. Marknaden växer och duktiga rådgivare har en förmåga att följa med i utvecklingen till förmån för sina kunders företagande. Det är självklart för oss att vi vill stimulera framstående rådgivare att fortsätta utvecklas och bidra till ett effektivare ekologiskt lantbruk, säger Bertil Hult, från Lantmännen Lantbruk som sponsrar priset.

Dirk van der Krogts nomineringen lyder:

"Med sitt breda perspektiv och goda kunskaper i både ekonomi, marknad och marknadsföring har Dirk blivit en oerhört värdefull resurs för ekoproducenterna när det bland annat gäller att ekonomiskt värdera de ekologiska mervärdena förhandling med förädlingsindustrin".

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.