MENY menu

Ekologiska Lantbrukarna i Almedalen

Missa inte ekobonde-relevanta aktiviteter under politikerveckan i Almedalen! Här hittar du flera aktiviteter där vi är med på något sätt:

2 juli kl 12-12.45 Seminarium Eko, vego och klimatet
Donners plats. Arrangeras av Naturskyddsföreningen. I panelen deltar Märta Jansdotter, vice ordförande i Ekologiska Lantbrukarnas styrelse och expert på klimatsmart ekologisk nötköttsproduktion.

2 juli kl 14.30-15.15 på Donners Brasserie, Donners plats 3. KRAV och Telge Energi bjuder in till ett samtal om vilka lösningar vi ser i dag och hur vi tillsammans håller ett högt tempo i omställningen till ett fossilfritt lantbruk.

4 juli 09.30-10.25 i Arlas tält, Mellangatan 15.
Välkommen till presentation av höstens stora ekokampanj!

Organic Sweden, Ekologiska Lantbrukarna och Sveriges Konsumenter drar igång en bred kampanj för ekologisk mat och dryck i september 2019. Kampanjen görs i nära samarbete med KRAV. Syftet med ”Eko-september” är att höja kunskapen om och driva försäljningen av KRAV-märkta och ekologiska livsmedel.
Från Ekologiska Lantbrukarna deltar Märta Jansdotter, vice ordförande.
KRAV-märkt mjölk och bullar serveras.

Vi är fortfarande öppna för inbjudningar! På plats i Almedalen finns vice ordförande Märta Jansdotter och styrelseledamot Ulrika Brydling, också känd som ekokock. Kontakta dem på marta@gronagardar.se eller ulrika@brydling.com om du vill ha med dem i någon diskussion!

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.