MENY menu

EkoGo! Appen för restauranger med ekologisk mat

Sugen på ekologisk mat? EkoGo är Sveriges första app för mat ställen med ekologisk mat. Det är organisationen Ekomatcentrum som tagit fram den, i ett projekt finansierat av Jordbruksverket. Här hittar du allt från caféer och fast food till finare restauranger.

Väljer du ekologiskt får du mycket mer än god mat. Du gör en insats för våra hotade arter, eftersom ekologiskt jordbruk gynnar biologisk mångfald. När vi är många som väljer ekologiskt, peppar vi också fler matställen att satsa på det.

Ladda ner appen så har du alltid nära till ekologisk, sjyst och hållbar mat.
Kolla in kartan för att hitta matställen nära dig eller använd sök funktionen.

Hittar du ett favoritställe, spara det som favorit. Var maten fantastisk eller bara sådär? Lämna omdöme Du kan också tipsa andra om bra ekologiska matställen och läsa andras tips. Det har aldrig varit enklare att hitta ekologisk mat. EkoGo!

För restauranger. Har ni ekologiska och hållbara ambitioner och vill vara med i EkoGo? Kontakta Ekomatcentrum: http://ekomatcentrum.se/ekogo-hitta-narmsta-ekologiska-matstalle/

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.