MENY menu

Bli eko-ambassadör!

Gillar du att snacka eko med konsumenter? Då är eko-ambassadör kanske något för dig!

Inom kampanjen EKO-september söker vi nu 20 nya eko-ambassadörer som vill kommunicera eko till konsumenter. Det kan handla om allt från öppen gård och studiebesök till bonde i butik eller temadagar i din gårdsbutik. På www.heltenkelteko.se kan du inspireras av tidigare aktiviter, ditt engagemang och intresse styr innehållet! Alla ambassadörer blir inbjudna till en uppstartsträff (fysisk eller digital) i början av sommaren.

Som eko-ambassadör får du:
- Fördjupad kunskap
Vi går igenom vad forskningen säger om mervärden från den ekologiska produktionen och ger tips om lättillgänglig fakta och delar erfarenheter från möten med konsumenter.

- Praktiskt medieträning
Hur kan man möta journalister på ett bra sätt? Vad ska man tänka på under en intervju? I detta pass får du praktiskt medieträning i smågrupper där vi testar intervjusituationer och ger varandra feedback och råd.

- Material och trycksaker
Vi trycker upp och skickar det du behöver inför ditt evenemang, det kan bland annat vara flyers, t-shirts eller roll-ups. Kansliet hjälper också till med kommunikation och allmän stöttning!

Ersättning för ditt engagemang
EKO-september finansieras av Jordbruksverket inom ramen för livsmedelsstrategin. Du kan därför fakturera 3125 kr/heldagsevenemang.

I år söker vi också ambassadörer som vill ha fokus på sociala medier! Driver du kanske ett Instagram-konto för gården och vill nå fler kunder? Du får en utbildning i hur du kan utveckla ditt varumärke och kommunicera dina mervärden online!

Ansök senast 31 mars genom att fylla i detta formulär, du behöver vara medlem i föreningen för att vara ambassadör och det kan vi enkelt fixa om du är intresserad:

Ansök till eko-ambassadör

Om du har frågor, kontakta projektledare Ida Lind på ida.lind@ekolantbruk.se eller 072 30 98 395

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna/LRF
Warfvinges väg 38
112 51 STOCKHOLM