menu

26 oktober

Virituellt studiebesök på ekogrönsaksodling

Följ med på en virtuell studieresa till ekologiska grönsaksodlare i Sverige!

Under hösten 2021 och vintern 2022 kommer Hushållningssällskapet att sända åtta digitala studiebesök, filmade hos duktiga grönsaksodlare runt om i Sverige. I projektet som finansieras inom ramen för den svenska livsmedelsstrategin samverkar Hushållningssällskapet Västra, Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten, HS Konsult och HIR Skåne.

Varje studiebesök kommer att visas under ett live-sänt webbinarium där kan du ställa alla dina frågor och funderingar till den medverkande studiebesöksvärden. Filmerna och annat intressant material kommer att finnas tillgängligt i efterhand på Hushållningssällskapets webbkursportal vilken du når via hushallningssallskapet.se, samt ekofakta.se. Efter varje sändning finns det möjlighet att anmäla sitt intresse för att få en mentor. Läs mer om projektet på vår hemsida eller vid anmälan!

Det första studiebesöket som är på Knalten ekologiska grönsaker i Hökerum kommer att visas på webbinariet den 26 oktober kl 18.00-19.30. och anmälan görs via Hushållningssällskapets kalender, klicka på "Mer information" för att komma dit.

Frågor och funderingar: marie.hanson@hushallningssallskapet.se

Mer information

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
Warfvinges väg 38
112 51 STOCKHOLM