menu

18 september

Öppen ekogårdsbutik på Grävelsta gård

Välkommen till en ekogård i uppländskt kulturlandskap! På gården finns bland annat lamm, grisar och höns att hälsa på och besökare kan upptäcka gamla fornminnen runt om på markerna. Besökare kommer kunna få en rundtur på gården och lära sig mer om ekologiskt lantbruk, så väl som besöka gårdsbutiken där det bland annat finns KRAV-märkt kött och nymalet mjöl från gårdens produktion! Kanske att det även kan dyka upp en och annan kopp kaffe? Kom och besök gården och prata eko med bönderna Roger och Rose-Marie, hälsa på djuren och köp med dig exklusiva ekologiska råvaror hem till middagen! Läs mer om gården på deras hemsida via länken "mer information" nedan.

Öppet mellan 10 och 14 lördag och söndag

Adress: Grävelsta 1, 186 92 Vallentuna

Vid frågor eller föranmälan av större sällskap maila till lamm@gravelsta.se

Mer information

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
Warfvinges väg 38
112 51 STOCKHOLM

Ekologiska Lantbrukarna grundades 1985 av lantbrukare, för lantbrukare. Vi arbetar för att politik, regler och marknad ska vara utformade så att svenska ekobönder ges de bästa möjligheterna att utveckla lönsamma och hållbara företag. Läs mer om vår organisation här!