MENY menu

4 juli

Studieresa i Skåne med fokus grönsaksodling

Studieresan ekologiska grönsaksodlare

Du som är EKO-KRAV-Grönsaksodlare, notera gärna redan nu att vi kommer ordna en studieresa. Resan arrangeras av Hermann Leggedör, Agri-kultur i Småland, i samarbete med ekoträdgårdsgruppen på Jordbruksverket. Resan finansieras av Jordbruksverket inom ramen för livsmedelsstrategin, men deltagarna står själva för kost och logi.

Som ska leda oss till utvalda ekoodlare med grönsaker som del av verksamheten i Skåne. Upplägget som 2017, sedan dess har vi inte haft en liknande resa, startlunch dag 1 den 4/7, heldag 5/7 och avslut ca kl 12 den 6/7. Tre besöksgårdar har bekräftat (Biskopshagens Odlingar Staffanstorp, Lucia och Niklas Svensson Sixtorp, Lundmarks Lantbruk Kristianstad), en 4: e kommer till. Vi vill ha tid för frågor och utbyte. Två kvällar för deltagarna och besöksgårdar. Huvudmålgrupp: Yrkes- (grönsaks-) odlare kompletterad av ekorådgivare.

Info, intresseanmälningar, tips: Hermann Leggedör, Agri-kultur i Småland, 0707–912374 (SMS men INTE telefonsvarare) herman@agri-kultur.se ;
Kontaktperson Jordbruksverket: Sara Furenhed, sara.furenhed@jordbruksverket.se, 036-15 85 15, anmälan/intresseanmälningar; anmälan senast 17 maj. Detaljer följer.

Välkommen!

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna/LRF
Warfvinges väg 38
112 51 STOCKHOLM