MENY menu

14 juni

Lunch hos Ekobonden Västmanland

Vi bjuder till en kunskapshöjande och inspirerande dag där vi lyfter mål och möjligheter kopplat till ekologisk produktion och konsumtion!

Vi på Ekologiska Lantbrukarna i Västmanland vill bjuda in dig till en Lunch hos Ekobonden på Hasta gård utanför Arboga den 14 juni. Syftet med dagen är att inspireras av den lokala, ekologiska produktionen och visa att det inte finns några motsättningar mellan regionala mål för lokalproducerat och ekologiskt.
Tillsammans äter vi en god måltid lagad på lokala, ekologiska råvaror och får en rundtur av lantbrukaren Stefan Schörling på Hasta gård. Länsstyrelserna i Västmanland och Örebro deltar också och berättar om ekologiskt i den regionala livsmedelsstrategin. Evenemanget är en del av projektet och kampanjmånaden EKO-september som finansierats med hjälp av medel från Jordbruksverket inom ramen för den svenska livsmedelsstrategin.

Inbjudan Lunch hos Ekobonden

Känner du dig träffad men ej fått en inbjudan? Kontakta max.peterson@ekolantbruk.se senast den 7 juni

Parallellt med Lunch hos Ekobonden anordnar Hasta gård Öppen gård!
Hasta Gård utvecklar ett cirkulärt system som även integrerar processen till färdiga konsumentvaror. Före och efter lunchen finns möjlighet att mingla, titta på anläggningen, och möta aktörer i samverkan med Hasta Gård. Hasta gård håller öppet mellan 09.00 och 17.00, se program på nedan.

Program Öppen gård

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna/LRF
Warfvinges väg 38
112 51 STOCKHOLM