Välkommen till en dag då matens mervärden uppmärksammas! Den 6 februari mellan 09:00-15:30.
Jönköpings läns Landshövding Brittis Benzler inleder dagen, måltidshistorikern Richard Tellström och flera andra talare och experter guidar genom en fullspäckad dag av inspiration och kunskap. Eva Sundberg, projektledare för MATtanken och sakkunnig kring mat och måltidsfrågor på Jordbruksverket är konferensens moderator. Under dagen kommer du att få ta del av goda exempel och diskutera frågor som resiliens, robusthet samt hur de nya kostråden kan implementeras i linje med ambitionerna i livsmedelsstrategiarbetet.
Dagen riktar sig till tjänstemän, beslutsfattare, producenter och representanter för civilsamhället som bidrar till livsmedelssystemet. I anslutning till konferensen finns möjlighet för organisationer att ställa ut.
Konferensen anordnas inom projektet ”Mer ekologiskt i Jönköpings län”, som finansieras med medel från landsbygdsprogrammet 2014–2020 och som drivs som ett samarbetsprojekt mellan Region Jönköpings län, Refarm Linné, Naturskyddsföreningen och Länsstyrelsen i Jönköpings län.
På Utveckling i Jönköpings läns webbplats kan du anmäla dig till konferensen och se programmet i sin helhet:
Plats: Elmia, Jönköping
Kostnad: Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag: 28 jan 2025
"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."
Bengt Edsgård KRAV-grisbonde
Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se
Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt
Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala
OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.