MENY menu

16 april

Ekomatföreläsning med Lisa Lemke i Jönköping

Region Jönköpings län, Länsstyrelsen i Jönköpings län, Naturskyddsföreningen och Refarm Linné bjuder in till tre träffar som ska synliggöra och skapa medvetenhet om den ekologiska produktionen i Jönköpings län.

11/3 18:00 Alliansskyrkan i Värnamo
12/3 18:00 Pigalle Kulturhus i Nässjö
16/4 18:00 Science Park Towers i Jönköping

Läs mer här

LISA LEMKE - EN LIVSVIKTIG FÖRELÄSNING FÖR ALLA SOM ÄTER, ALLTSÅ FÖR DIG!

Varifrån kommer egentligen maten på ditt bord, varför kostar den som den gör och vad betyder det egentligen när vi väljer svenskt och ekologiskt i mataffären?

Bli en smartare konsument och matlagare med Lisa Lemke - matkreatör och tv-kock som jobbar med att sprida matglädje och kunskap för hemmakockar i alla åldrar.

I över 20 år har matkreatören och tv-kocken Lisa Lemke jobbat med att sprida matglädje och kunskap för hemmakockar i alla åldrar.

Framför allt brinner hon för det svenska lantbruket och nu bjuder hon in dig till en inspirerande föreläsning där hon reder ut begreppen och rätar ut frågetecken kring ämnen som svekologiska matval, biologisk mångfald, miljö och trygg beredskap. Hon får också sällskap av en lokal eko-bonde för att tillsammans ge inblick i hur det faktiskt funkar att driva ekologiskt lantbruk i Jönköpings län.

Lisa Lemke menar att det är dags för oss alla att lära känna en bonde för att bli smartare konsumenter och matlagare. Både för planeten och plånboken!

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.