MENY menu

23 januari

Branchträff ekopotatis

Digitalt, zoom

Välkommen på en branschträff om ekopotatis! Vi träffas digitalt 23/1 mellan 8.00 och 10.00 för att fördjupa oss i dels utsädesodling och dels marknaden för ekologisk potatis. Det kommer också finnas tid till diskussioner. Träffen är framförallt för ekologiska potatisodlare, men rådgivare är också varmt välkomna.

Upplägg:
8.00 Välkomna av Ida Lind, Ekologiska Lantbrukarna
8.10 Föreläsning om ekoutsädesodling och tyska marknaden med Christian Landzettel (Ekopotatisrådgivare). OBS! Föredraget sker på engelska!
9.25 Presentation om "potatispilot" som Ekologiska Lantbrukarna planerar genomföra samt diskussion
10.00 Tack för idag!

Anmälan krävs! Fyll i formuläret för att anmäla dig.

Anmäl dig här

Ekologiska Lantbrukarna är intresseorganisationen för ekologiska lantbrukare. Vi arbetar för att politik, regler och marknad ska vara utformade så att svenska ekobönder ges de bästa möjligheterna att utveckla lönsamma och hållbara företag. Vi driver utvecklingen för framtidens lantbruk, livskraftig matproduktion och en frisk natur. Som medlem är du med och bygger Eko-Sverige!

Evenemanget är en del av projektet "lantbrukardrivna marknadspiloter" och finansieras av Jordbruksverket inom ramen för den svenska livsmedelsstrategin.

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.