MENY menu

6 februari

Årsmöte Uppodlarna

Styrelsen i Uppodlarna välkomnar till årsmöte!

NÄR: Måndag 6 februari kl.16.00
VAR: Färsna Gård i Norrtälje. Adress: Färsna gård 1, 761 50 Norrtälje. Från Norrtälje busstation går buss 651 direkt till Färsna Gård.
ANMÄLAN: Anmälan framförallt för matgäster senast 30 januari till
Pär Lindqvist Tel. 070-30 76 523 par@ahlgront.se
Karin Broström Tel. 070-72 37 061 karin.a.brostrom@gmail.com

Årsmötet hålls i år på Färsna Gård i Norrtälje i samarbete med Norrtälje Naturcentrum. Välkommen att delta på hela eller delar av programmet!

PROGRAM
Vi börjar för de som vill redan kl.16.00 med visning av gården, 4H-gården, Veterantraktorklubben samt Norrtälje Naturcentrums verksamhet.

Därefter äter vi enklare middag på Systrarna Matjords Café som har sina lokaler på Färsna Gård, ca kl 17.30. Middag och kaffe till självkostnadspris. Efter maten kommer Matti Leino som är agronom och doktor i växtförädling samt Tobias Nilsson från Norrtälje Naturcentrum för att berätta om verksamheten på Färsna Gård och framförallt om projekt med odling och uppförökning av kulturspannmål och infrastruktur kring odling och malning.

Kl. 20.00 håller vi sedvanliga årsmötesförhandlingar >> enligt dagordning

Info om Matti Leino
Matti Leino är agronom och doktor i växtförädling samt docent i genetik. Han är verksam som forskare vid institutionen för arkeologi och antikens kultur vid Stockholms universitet. Matti tog initiativet till Fröuppropet och var med och skapade forskningsnätverket The Historic Seed Group. Han är ordförande för NordGens arbetsgrupp för baljväxter, och ledamot i Kålrotsakademin.

VARMT VÄLKOMMEN!
Hälsar styrelsen i Uppodlarna

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna/LRF
Warfvinges väg 38
112 51 STOCKHOLM