Kalender

6
MAJ

Miljömålsdagarna, tema Livsmedel

Nyköping
Temat för årets miljömålsdagar är Livsmedel. Ta del av inspirerande föreläsningar, lärande exempel och panelsamtal som bland annat tar upp frågorna: Vad ska vi äta för att bidra till långsiktig hållbarhet inom planetens gränser? Hur bidrar teknik och innovation till ett mer hållbart jordbruk? Och hur integrerar man miljömålen i verksamheten i praktiken? På kvällen den 6 maj delas Miljömålspriset ut.

KRAV deltar i programmet och Ekologiska Lantbrukarna finns på plats.

Mer information
14
MAJ

Fältdag - Integrerat växtskydd

Kalmar län
Välkommen till en eftermiddag kring temat Integrerat Växtskydd! Det blir intressanta punkter för alla, oavsett om du är konventionell eller ekologisk odlare. Fältdagen är ett samarbete med Länsstyrelsen i Kalmar Län.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 08 maj 2020


Mer information
16
JUN

Slätte ekodag

Slätte gård, Töreboda
Träffa Ekologiska Lantbrukarna på nordens största fältmässa för ekologisk odling! Vi lanserar Ekologiska Lantbruksbarometern 2020, utbyter kunskap och erfarenheter och diskuterar grödor och växtföljder i fält.
Arrangeras av Slätte gård och Agroidé/Olle Ryegård.
Föranmälan krävs. Läs mer om program och anmälan här

Mer information
24
JUN

Borgeby Fältdagar

Bjärred
Varmt välkomna till Borgeby Fältdagar och träffa Ekologiska Lantbrukarna den 24-25 juni 2020!

Tema 2020: Lönsamt lantbruk!

Mer information
1
JUL

Brunnby Lantbrukardagar

Västerås
Kom och träffa Ekologiska Lantbrukarna på Sveriges mest centrala Lantbruksmässa!

Välkommen 1-2 juli 2020

Mer information