Ekoböndernas Ekobonde 2020: Rösta på din favorit!

Nu är det dags att utse ekoböndernas favoritkollega. Vi presenterar här tre finalister och en av dem ska krönas till ”Ekoböndernas Ekobonde 2020”.
Var med och rösta fram din favorit! Sista dag för röstning är den 24/2.

Rösta här
Till formuläret

Du kan också sms-rösta. Smsa namnet på den du röstar på till: 0730-122180

Observera att endast medlemmar i Ekologiska Lantbrukarna får rösta. Vill du bli medlem? Fyll i formuläret här: https://www.ekolantbruk.se/blimedlem

Läs mer om de nominerade

Finalist 1 : Håkan Carlborg

Finalist 2 : Gun Ragnarsson

Finalist 3 : Erika Olsson

Slutsegraren i Ekoböndernas Ekobonde presenteras under Ekodagarna i Tällberg, Dalarna, i början av mars. Vill du med på Ekodagarna? Restplatser finns fortfarande! Du anmäler dig via https://www.ekolantbruk.se/ekodagarna

Om priset
Ekoböndernas Ekobonde är utnämningen där kollegor uppmärksammar kollegor. Kriterierna har som vanligt varit enkla: Nominera en kollega som har inspirerat och gjort dig glad. När nomineringstiden gick ut i början av januari hade 35 förslag på vem som skulle bli Ekoböndernas ekobonde 2020 kommit in, mer än dubbelt så många som förra året! De tre finalisterna valdes sedan ut av styrelsen i Ekologiska lantbrukarna.

Ekoböndernas Ekobonde skiljer sig från andra tävlingar och utnämningar genom att avgörandet är helt i kollegornas händer. Inga prispengar ligger i potten och inga sponsorer är med och styr, men alla finalister bjuds på en fri temadag, festmiddag och en övernattning under Ekodagarna i Dalarna.