menu

Nominera till Ekoböndernas Ekobonde!

Det ärofyllda priset Ekoböndernas Ekobonde 2022 delas ut under föreningen Ekologiska Lantbrukarnas årliga sammankomst Ekodagarna som sker på Marstrand 15-17/3 2022.
Tävlingen Ekoböndernas Ekobonde organiseras av ekobönder för ekobönder, i Ekologiska Lantbrukarnas regi. Det är ekobönder som själva nominerar den kollega de tycker är en värdig vinnare av priset och motiverar utförligt varför. Av de nominerade väljer därefter föreningens styrelse ut tre finalister som medlemmarna sedan röstar på. Kriterierna är enkla - Nominera en kollega som har inspirerat och gjort dig glad!

Den/de som nomineras ska vara aktiva certifierade ekolantbrukare. Stora och små, djurlösa eller djurrika, gamla eller unga - den här tävlingen är öppen för alla! Kanske har du en granne som är nyfiken på nya idéer och inspirerar till att våga tänka nytt? Eller känner du någon som är envis och uthålliga med kloka idéer som gör dig glad och arbetssugen?

Fyll i formuläret och nominera DIN ekobondekollega!

Klicka här för att nå formuläret

Priset är en vidareutveckling av konceptet “Årets ekobonde” som föreningen delat ut tidigare.

Nuvarande pris delades ut första gången 2019, bilden ovan visar de tre finalisterna från 2021: Bengt-Åke Karlsson (Silver), Ann-Helen Meyer von Bremen och Gunnar Rundgren (Guld) Martin Karlsson (Brons).

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna/LRF
Warfvinges väg 38
112 51 STOCKHOLM